Nimeltään Olematon

Runoilija LiikaaKokenut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo kai turhasta oli päästää irti, Katolta hyppäsi oikeaan kotiinsa, Ehkä joku vähän sen perään itki, Muttei kukaan välittänyt tosissaan
 

Te ette tiedä millaista se on,
millaista on olla kaikille olematon,
olla niin kuin ei olisikaan,
tai kuin ei olisi koskaan ollutkaan.

Elämä on tiedättekö aika jäätävää
ilman ystävää.
Tuki olisi melko tärkeää,
ja joku joka välittää.
Joku joka pitää sylissä ja silittää
silloin kun itkettää.

Silloin kun tajuaa jääneensä ilman seuraa,
silloin kun ei enää tunne maan kamaraa,
silloin kun sydämen palaset vierivät lattialla,
silloin sitä tuntee olevansa aika heikoilla.

Yksinäisyys tuntuu jääneen loputtomaksi.
Eikä silloin enää tunne itseään vakavasti otettavaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot