Onni

Runoilija LiikaaKokenut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo kai turhasta oli päästää irti, Katolta hyppäsi oikeaan kotiinsa, Ehkä joku vähän sen perään itki, Muttei kukaan välittänyt tosissaan
 

Tämä tuntuu niin epätodelliselta,
tuntuu aika uskomattomalta,
olla onnellinen, kuulostaa mahdottomalta,
tuntuu että jalat vajoaa alta,
onnesta, jostain uudesta,
tunteesta ennestään tuntemattomasta,
joka täysin tiedostamatta
iskee ennalta arvaamatta,
ihan varoittamatta,
kokonaan huomaamatta.

Vaikea pitää jalat maassa
tässä tunteessa
niin vieraassa
ja ihanassa,
uudessa, aidossa
joka tuntuu mahanpohjassa,
tuntuu varpaissa
ja koko kehossa.

Vaikka olin kuullut rakkaustarinoita,
en koskaan uskonut noita,
luulin valheiksi,
tarkoitettu viihteeksi,
satuina kerrottaviksi,
ei ainakaan koskaan todeksi,
mutta taisin järjenäänen huijata antaa,
sadut osuivatkin sanoissaan naulan kantaan,
enää en voi olla uskomatta;
joskus sadut on totisinta totta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot