pelastus/kidutus

Runoilija liitelijä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole vesi ystäväni kun vesi kaadetaan pulloon siitä tulee pullo
 

Käsi rinnalla
nämä pienet pirulaiset haukkoivat taas henkeä
elvytyksesi jälkeen.
masokisti, sinä, me,
tyhjyys täyttyi homehtuneella perheriemulla,
pallot sulivat
pompimme narreina vieläkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot