kuoleman spiraali

Runoilija liitelijä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole vesi ystäväni kun vesi kaadetaan pulloon siitä tulee pullo
 

Tulee aina olemaan joku, joka joltain hengen vie

kuoleman spiraali kiristyy

elatusapumaksujen myöhästyessä

klo 6 haukkaan happea ja upottaudun kitumaan

klo 8 valot sammuvat ja valtakunnassa alkaa ankara työnteko

klo 16.00 ruumit heräävät henkiin

ilta myöhässä yökerhon uumenissa

katossa lentelee siivet saanut tippuri

ystäväni ethän enää oksenna

rahoja

jotka kertyivät kiristämällä silmukkaa kaulasi ympärillä

olen hyvin hyvin väsynyt

silmäni huutelevat herjoja sekä kirosanoja

vihaisen katseen luovat

pieneen poikaan bussissa joka pitelee onellisesti aivosyöpää käsissään

äitinsä ostama tietenkin

odotan tuulta

laitan haikeat jäähyvästini pussiin ja päästän irti

jotta näkisitte merkin kuolemastani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitähän tästä sanoisi. tykkäsin kovasti. pysäyttävä:)

Mitähän tästä sanoisi. tykkäsin kovasti. pysäyttävä:)

 

Käyttäjän kaikki runot