tyhjyys

Runoilija liitelijä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole vesi ystäväni kun vesi kaadetaan pulloon siitä tulee pullo
 

tyhjyys kun se vaeltaa se monia sieluja mukaansa pyyhkäisee.
yksinäisyys on se joka meidät herättää
tutkiskelemaan itseämme.
me jotka vaellamme läpi kaaoksen heräämättä,
herään tunnen tyhjyyden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot