silmät part2

Runoilija liitelijä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole vesi ystäväni kun vesi kaadetaan pulloon siitä tulee pullo
 

haukkasit minusta palan
nähdäksesi harsoisen viitan alle
omasi hukkasit
elämänkatsomusta havitellen
planeettaani siirsit askeleen lähemmäs
näin sumeuden silmistäni veit
kuihtunut sanakirja
olen tylsää luettavaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot