Haavelma

Runoilija Feuer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsot horisonttia
Kuten minäkin
Rumaa maailmaa,
josta kuitenkin löytyy
kaltaisiasi

Kohtaanko sinut päivittäin?
Kuljenko kouluun yksin?
Voiko näitä toisistaan erottaa
edes unessa?

En tiedä
oletko minua huomannut
Minä en ainakaan ole

Jos päivät olisivat pitkiä
Jos vuodet olisivat valoisia
En kai tietoa sinusta tarvitsisi
Mutta kylmän pohjolan asukki
Tarvitsee haavelman
Mutta mitä haavelma tarvitsee?

Selite: 
Tälläinen peruskliseinen tuotos. Entä jos jossain on joku juuri minulle?
Kategoria: 
 

Kommentit

runo on kaunis ja erillainen. upeasti kirjoitettu. kovasti.

söpö :)

uknow, ehkä onkin!

Tää nyt sopii tänhetkisiin egotaisteluihin, meen niin talvisodan hengessä ettei mitään rajaa, usko tai älä mut tää kannustaa. Oot huippu, älä ikinä lopeta!

 

Käyttäjän kaikki runot