Nimetön

Runoilija Feuer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen
Yksin maailmassa
Joka
Ei ole totta
Uskon
Kynttilän tunnelin päässä
Palavan
Talon näen
ja tajuan
Tuli on hyvä renki
ja vielä parempi isäntä

Kauneutta
Ei maailmassa ole
Liikaa
Näen pahaa
Kaikkialla
Tuuli puhaltaa
Tuoden tuhkaa
Palaneelta taloltani
Viisas kaveri kerran lausui
Pakenen,
kun ikkunat ja ovet lukitsen

Selite: 
Kokeilin tässä eräässä Kotiteollisuuden biisissä kuulemaani ideaa. Väittäisin toimineen ihan hyvin, vaikka lopun indica-laina onkin vähän tekemällä tehty.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot