Nimetön

Runoilija Feuer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oh god, it’s not over yet
Running away from the running away
Doors locked,
Windows shut,
Carpets thrown away
And yet it haunts me

World is more beautiful
when embraced by flame

Raised in this madness
I’m on my own
I’m laughed at
Even in dreams

Darkened sky,
Without even a star
staring right through me
longing to embrace me

Selite: 
Minulta kysyttiin tänään "Mikä on?". Pitihän hyvään aiheeseen tarttua, kun on ollut viime aikoina niin hiljaista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot