Höyhenpeite

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

Valkeaa valoa
minä maalaan unikuvia
värejä, sanoja, valoisia tarinoita.
On enkeleitä hiuksissani.
Valkeaa untuvaa,
saa hiljaisuus minua tuudittaa.
Olen omassa piilossani.

Suojassa sinulta, kylmä aurinko
Suojassa sinulta, viiltävä tuuli
Arki ei voi löytää minua täältä.
Tämä on minun valtakuntani
minun uneni
minun lämpöni
turva pimenevältä maailmalta.

Höyheniä, valkeaa
lepään vasten untuvaa
minun omaa maailmaa
ei kylmä tänään löytää saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot