Brooklyn, sinä teatraalinen kaunottareni

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

tanssita minua rytmisi tahtiin
sydämesi
sykkii
energiavaloa
Sillalla tuuli kuiskii
miljoonia tarinoita
ihmisten
ohikulkevien
keltaiset taksijonot
huutavat
elämälläkö on kiire
minulla ei
sillä minä tanssin
tahtiin sydämesi sykkeen
Linnut kirkuvat, puistossa
joku musisoi
ja ihmiset nauravat
Miljoonat valopilkut
miljoonakaupungin tulikärpäset
suhisevat
kateellisina
sinulle ja minulle
Sinun kanssasi minäkin olen kaunis
laulan
pimeyttä kuiskivilla
autioilla kaduillasi
Brooklyn, sydämeni sykkii
sydämesi tahtiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah, ihanan raikas ja erilainen runo! Kaunista kuvailua, joka ottaa lukijan pauloihinsa jo ensiriveillä. Lukiessa virkkeet ikäänkuin heräävät eloon, kun lähtee liitelemään tuohon suurkaupungin lumoavaan sykkeeseen.

Suoraan sanottuna upeaa. =)

Ah, ihanan raikas ja erilainen runo! Kaunista kuvailua, joka ottaa lukijan pauloihinsa jo ensiriveillä. Lukiessa virkkeet ikäänkuin heräävät eloon, kun lähtee liitelemään tuohon suurkaupungin lumoavaan sykkeeseen.

Suoraan sanottuna upeaa. =)

 

Käyttäjän kaikki runot