Nimetön

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

Ei rakkaus lyö lyötyä
siinä sinä olet väärässä.
Elämä ei ole toistuva.

Toistuvia ovat tammikuut
aamut kahvikupin kantamat
rikkinäiset huokaukset
ja pimeä hiljaisuus.
Toistuvia ovat tyhjät ihmiset
piinatut yöt
nälkäiset pikkulapset
avaruus ja
yksinäisyys.
Mutta se ei ole rakkautta.
Se on ihmisen sairas toivelista elämälle.

Anna minun näyttää sinulle
heinäkuu.
Anna minun näyttää sinulle aavikon hiekka,
tutkimaton merenpohja,
vuoren korkein huippu,
eläimen huuto, kaiku ja savanni.
Sitä kaikkea olen minä.

Ole minulle
kirjoittamaton tarina
laulu ja kuiskaus.
Juovu kanssani kylminä öinä.
Ole minulle
mitä ikinä haluatkaan olla.
Sitä on elämä.
Sitä on rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot