Koko maailma odottaa

Runoilija 87c1e059ba68a1e42a205cfd65acf78f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 4.8.2018 10:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä on sitten vanhoja, kun en enää ihmeemmin runoile. Palaute on silti aina kivaa. :)
 

"Koti on siellä missä sydänkin",
ehkä vähän milloin missäkin.
Menolippu sinne ja takaisin
mut sun sylisi on kaikista kotoisin.

Piirrä mun selkään ja tee mulle siivet
jotta voin lentää kun kutsuvat tuulet.
Haluan nähdä kaikki ne ihmeet,
tän kaupungin kadut tai maailman ääret.

Ota mua kädestä, lähdetään matkaan,
Kuljetaan niin kuin ei huomista oiskaan.
Elämä edessä, nyt tai ei koskaan
Hetkeksi saamme kai saavuttaa taivaan.

Matkalaukkuun mahtuu vielä tavaraa
ehkä lähtö voi hetken odottaa.
Pakkaan mukaan muistot ja nuoruuden huumaa
ja palan meidän kuuminta suudelmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvällä tavalla tulee mieleen tästä Tehosekoittimen "hetken tie on kevyt". :)

Mukavan lämmin ja romanttinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot