Muistojen kaupunki.

Runoilija 87c1e059ba68a1e42a205cfd65acf78f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 4.8.2018 10:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä on sitten vanhoja, kun en enää ihmeemmin runoile. Palaute on silti aina kivaa. :)
 

Tämä kaupunki tuulten ja aaltojen
on paikka niin monien muistojen.
Näillä kaduilla hiljaa kun astellaan
saadaan jälkemme asfalttiin painumaan.
Ja ihmisten silmät on väsyneet,
melkein kaikkeen on katseet jo tottuneet.

Täällä joukossa lasten ja aikuisten
kaksi nuorta on matkalla huomiseen.
Jätetään hetkeksi kaikki muu,
käsi käteen ja maailma unohtuu.
Eikä ihmiset jaksa kai välittää:
tuskin ne voi edes ymmärtää.

Tai annetaan niiden vain tuijottaa
meidän omaa, salaista maailmaa.
Tämä elämä on vasta niin alussa,
minne vain on tiet vielä avoinna
Eivätkä kadut tarvi sanoja tietääkseen
mihin kulkee tie näiden askelten.

Tämä kaupunki hetkien menneiden,
tähän paikkaan me palaamme uudelleen.
Niihin auringonlaskuihin kultaisiin
ja aaltojen hiljaisiin kuiskauksiin,
kun silloin saimme toisemme nauramaan
ja tuuli kantoi naurumme mukanaan.

Selite: 
Kirjoitin jotain kunnollista viimeksi tammikuussa. Mutta joo, tähän vain tuli inspis kun suunnittelin tarinaa, ja tämä siis kertoo kyseisestä tarinasta. ^^'
Kategoria: 
 

Kommentit

Awww, tosi ihana<3
Odotin, että kirjoittaisit taas tänne, ja nyt kun kirjoitit rakastuin tähän<3<3

 

Käyttäjän kaikki runot