Kulkijan kaupunki

Runoilija 87c1e059ba68a1e42a205cfd65acf78f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 4.8.2018 10:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä on sitten vanhoja, kun en enää ihmeemmin runoile. Palaute on silti aina kivaa. :)
 

Kaupungin äänet kulkijaa kantaa
askeleet käyvät kuin etsien suuntaa.
Taaksesi jättää et voi tätä matkaa:
kulje siis nyt kun vielä on aikaa.

Pakkaa reppuusi elämä,
et takaisin voi enää kääntyä.
Lennä satojen valojen siivillä,
näe maailma neonväreissä.

Sinä kulkija kylmien katujen,
kai kaukana vielä on huominen
ja kasvot satojen ihmisten
hukkuvat valheisiin varjojen.

Astu varoen pinnalle asfaltin,
jalanjälkesi siihen jää kuitenkin.
Älä katsele sisälle taloihin
muuten harhaan astuisit sinäkin.

Olet matkalla uuteen maailmaan
älä risteykseen jää enää odottamaan.
Tämä kaupunki vie sinut mukanaan
eikä matkasi lopu kai milloinkaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot