Odota mua vielä

Runoilija 87c1e059ba68a1e42a205cfd65acf78f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 4.8.2018 10:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä on sitten vanhoja, kun en enää ihmeemmin runoile. Palaute on silti aina kivaa. :)
 

Mä katson kun sä nukut niin hiljaa mun vierellä
kello on kolme mutta oon vielä hereillä.
Sun hiukset on sekaisin ja hengität hiljaa
oot suloisin enkeli mitä maa päällään kantaa.
Ja mä mietin taas miten sain sut takaisin
ja miten kauan vielä voidaan olla näin
maata tässä ilman kiirettä vierekkäin
kun aika ei aio jäädä oottamaan.

Kun mä seison ikkunalla, katson tähtiin tuhansiin
en näe niitä enää kun lähden kaupunkiin
sinne missä taivas on katujen valoista punainen
ja mä katselen kauas yli niiden talojen
sinne missä mä tiedän sun oottavan
odota mua vielä, palaan kyllä aikanaan.

Mä muistan kun sä seisoit sen pihalampun valossa
sun huulilla sanat 'mä rakastan sua'.
Sä annat mulle siivet ja pidät mua pinnalla
ja mä haluun olla tässä, aina sun rinnalla.
Haluun tuntee sun lämmön ja huulet mun huulilla,
halata lujaa ja pitää sut lähellä.
Joskus mä pelkään kulkee tätä matkaa
pidäthän mua pystyssä, kun mun siivet ei jaksa kantaa?

Kun mä seison asemalla, katson junaa saapuvaa
niin moneen suuntaan täältä joku matkan aloittaa.
Toiset vielä palaa, toiset lähtee jäädäkseen,
mun määränpää kai oli kätkettynä pimeyteen.
En tiennyt mitä tahdoin enkä tiedä vieläkään
mut tänään musta tuntui et oon valmis lähtemään.

Selite: 
Vuoden takaisia sekavia ajatuksia.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot