Hajoavan suhteen anatomia

Runoilija Pallokuosi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile."

Yritys on kova, lopputulos hämärä.
 

"Olen valmis rakastamaan sinua,
uudestaan ja uudestaan,
päivästä toiseen,
aina vain"

Hetkeen en voi hengittää,
kyyneleilläkin on sanat.

Ja sinä vain hymyilet niin kuin onnettomat hymyilevät;
kasvot puoliksi pimeässä,
silmät jossain muualla.

Olenko rakastunut vain kuljettaakseni päivästä iltaan
ja aamun keltaisiin valokaiteisiin
niitä ajatuksia, joita
sinä et tahdo lausua.

Rakastan sinua jokaisen minuutin,
jokaisen päivän ja yön ja tumman aamun
kuin haluaisin itseäni rakastettavan:

Ehdottomasti
Kipeästi
Kuin piikkipensas tyynyn alla tai tuhat satuttavaa neulaa lakanoissa
Mutta silti

aina vain.

Tahdon saada sinut ymmärtämään,
näkemään sen selkeästi kuin viiltävän pakkastaivaan maailmasi yllä,
että sadut ovat heijastuksia.

Olen vain minä.

Enkä ole prinsessa

Selite: 
Kerran kaikki oli kaunista.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kirjoitettua tekstiä. Vaikuttavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot