Murmeli

Runoilija Pallokuosi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile."

Yritys on kova, lopputulos hämärä.
 

"Siellä se taas menee", hihkaiset murmelin pyörähdellessä ohi
kuin kissanruokaa kaipaava siili.

"Minne se on menossa?"
Voiko hölmömpää kysymystä olla?
Se on vain murmeli:
viikset, häntä, tuima katse.

Murmeli pyörii tuhisten.
Ei etsi mutta löytää.
Ei tiedä mutta tavoittaa.

Uudestaan ja uudestaan
käpälä jättää painauman.
Kunnes viimeisen pähkinän pudottua
aamun ensimmäinen pikavuoro asettaa määränpääksi valtatien.

Eikä bussikuski nuku viikkoihin.

Jos murmeli sai sinut hukkaamaan ajatuksen, hetken,
mikset olisi kiinnostunut myös minusta?

Sillä kun oikein ajatellaan
ilman turhia pyörähdyksiä avaruuden akseleilla.
Minäkin voisin olla murmeli.

Selite: 
Loppujen lopuksi jokainen meistä on murmeli.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! :3 Yksinkertainen runo, jossa on silti suuri sanoma.

 

Käyttäjän kaikki runot