Tunne joka hukattiin

Runoilija Pallokuosi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile."

Yritys on kova, lopputulos hämärä.
 

Toisinaan huomaa itkevänsä typerille asioille,
löytävänsä tunteita,
jotka toivoi hukanneensa
vuosimiljoonia sitten.

Ne olisi täytynyt haudata ikiroutaan silloin,
kun kukaan ei ollut vielä ehtinyt satuttaa itseään.

Hukata.
Kadottaa.
Heittää kutomaan katkeria seittejään toiseen aikaan.

Pahinta on tietää täysin,
kuinka parantaa railot,
jotka hukattu tunne kovettaa kuiluiksi.

Sillä siihen ei pysty,
ellei lakkaa pelkäämästä.

Pelkäämästä vastauksia,
vaikka tuntisikin oikeat kysymykset.

Pelkäämästä askelia,
jotka vievät

perille.

Pelkäämästä huomista,
kellon vaativia harppauksia,
eilistä,
kaikuja jo käännetyiltä sivuilta.

Ehkä se on vain turvallista,
pumpulia, villapaitoja, aina paikalla,
kun tarvitsemme tunnetta.

Joka ei petä.

Selite: 
Se tunne kun huomaa itkevänsä asioille, joille ei koskaan ennen itkenyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot