Salamavaras

Runoilija Luminaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Salamavarkaan hillitön pakomatka alkoi juuri.

Se piilotti näkinkenkiä simpukankuoriin,
upotti ne merenpohjaan rasiassa,
jonka toivoi jonkun löytävän.

Se kurotti tähtiä taivaalta,
väärään vuorokaudenaikaan
ja saikin saaliiksi vain auringonsäteitä.

Se sulloi säteet toiseen rasiaan
ja maustoi sen appelsiininkuoriraasteella
ennen kuin asetti sen syötiksi leijonalle.

Ja samaan aikaan, kun leijona nielaisi syötin,
pureskelematta, istui Salamavaras suurelle kivelle.

Se istui ja etsi laukustaan kolmannen rasian,
johon kätki koko omaisuutensa, nousi
ja jätti rasian aarteeksi löytäjälleen,
ennen kuin katosi sumun siivilän läpi.

Selite: 
Vartin sepustus.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot