Muutoksia III

Runoilija Luminaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kuu olisi aurinko, olisimme kahden vain pehmeiden säteiden sylissä. Sädetikut mustaisivat seinää neonvärein takanamme ja me yrittäisimme horjuttaa tiimalasia, jotta huominen ei tulisi.
Huomenna saattaa syvyyteen lähetetty kaikuluotain ryöstää sinut luotani, kuljettaa aikakapselin läpi huomiseen ja vielä huomiseen ja huomiseen, kunnes laskeutuisit äärettömyyksien mantereelle, jossa tähdet olisivat sadepisaroita ja taivas vihreä kuin päärynämehu.
Eikä siellä olisi yötä ollenkaan ja olisin aina yksin, vaikka käkikello kukkuisikin kaksisataa kertaa tunnin sisällä.

Ja sinä kolkuttelisit peilin takana haluten turvaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot