Ote harhautuneen päiväkirjasta

Runoilija Luminaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas päiväkirja,
kuvakirja,
mikä ikinä sitten oletkaan

Kaksi kuukautta sitten
tein sen

Ujuttauduin ihmisvilinään,
vedin henkeeni elämää

Katsoin kuinka onnellisia
he olivat,

leikkivät kuunsäteillä,
palvoivat aurinkoa

eivät tienneet, mitä heillä
olisi vastassaan

Minä
Tein
Sen

Rakas päiväkirja,
kuvakirja,
mikä ikinä sitten oletkaan

Minä vein sen päätökseen,
enkä kadu

Selite: 
Mitähän tästä vielä sanoisi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot