Mielikuvitusmaailmoissa

Runoilija Luminaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mielikuvitusmaailmojen sisällä käyvät varjomme sotaa,
mihin emme tässä maailmassa pysty

siellä poliitikot eivät heittele toisiaan piikkipallovitsauksilla
pyrkiessään tekemään vaikutusta kansalaisiin
Kyöpelinvuorelta käsin

eivätkä sairaalat kiinnitä oville lappuja
”Ilman henkivakuutusta et ole minkään arvoinen”

mielikuvitusmaailmoissa oikeuksista,
jotka tässä maailmassa kuuluisivat kaikille,
taistellaan, sillä täällä siihen ei ole varaa

Selite: 
4.1.2012
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot