Kevät

Runoilija Luminaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tienpiennar on leskenlehtien sijaan
täynnä koiran keltaisia ja ruskeita
jätöksiä

räystäät ovat täynnä sulavaa lunta
ja hiiret nakertavat sisällä, roskisten
takana

ilmastonmuutos
mullistus

tai ehkä sittenkin aivan tavallinen,
pitkittynyt suomalainen talvi
vielä huhtikuussa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot