Sanoja rakkaudesta

Runoilija TouchOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2005
Viimeksi paikalla: 11.2.2017 15:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymysi
saa minut hymyilemään.
Välittävästi.

Don't lose it.

 

Rakastan sinua,
kultaseni,
eläisitkö kanssani ikuisesti?
Kanssasi pystyn kohtaamaan kaiken,
yksikään vihollinen ei ole minulle liian vahva.
Valloitan maailman ja
annan sinulle kaikki tähdet taivaalta.
Mutta vain sinun kanssasi,
rakkaani,
minä pystyn siihen.

Selite: 
"Mies kietoo kätensä toisen vyötärölle ja kuiskaa hiljaa, suoraan tämän korvaan sanoja rakkaudesta."
Kategoria: 
 

Kommentit

tervetuloo asemal
runoilet hyvin, toiv jatkat..

 

Käyttäjän kaikki runot