Tieto lisää tuskaa

Runoilija TouchOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2005
Viimeksi paikalla: 11.2.2017 15:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymysi
saa minut hymyilemään.
Välittävästi.

Don't lose it.

 

Pyydän,
vedä naamiosi takaisin,
älä näytä minulle,
kuinka sinuun sattuu.

Olisi helpompaa olla,
kun ei tarvitsisi nähdä.
Kun joskus voisi
sulkea silmänsä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot