Suru

Runoilija TouchOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2005
Viimeksi paikalla: 11.2.2017 15:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymysi
saa minut hymyilemään.
Välittävästi.

Don't lose it.

 

Se on kummallinen tunne,
kun kurkkua kuristaa ja
kyyneleet pyrkivät poskille
– etkä suostu ymmärtämään miksi.
Kuinka kuumat kyyneleet
raidoittavat kasvosi,
eikä kerran alkanutta itkua saa päättymään.
Hartiat vavahtelevat nyyhkäysten voimasta,
alahuuli vapisee.
Väräjävä hengitys kimpoaa
hiljaisen huoneen seinistä kaikuen.
Kuinka yksin oletkaan,
loputtoman itkusi kanssa.

Kun viimeinen nyyhkäys vaimenee
ja vahvat kädet kiertyvät ympärillesi,
annat itsellesi viimein luvan surra.
Tunne murtaa patosi,
mutta sinä et välitä, et enää.
Odotit tarpeeksi kauan, sillä nyt on sopiva hetki.

Selite: 
Lepää rauhassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketti ja toi kipeät muistot mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot