Toivoton

Runoilija SilentSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

As long as you do as you think is right, you can't go too wrong.
 

Tunnen
miten päivät katoavat ilmaan
miten kyyneleistä tulee tarpeettomia
miten elämäni käy päivä päivältä likaisemmaksi
miten tässä paikassa ei ole armoa.
Juuri nyt se kaikki on tässä näin.

Tiedän
että joskus pääsen pois
että tuolla jossain on minulle jotain
että maailma ei voi ehkä kokonaan minua musertaa
että kaikille on oma paikkansa.
Juuri nyt se on valhe.

Huomaan
kuinka kovaa joka tunti lyö vyön alle
kuinka paljon minulla olisi varottavaa
kuinka teidänkin elämänne on turmeltua
kuinka jokainen häkkilintu muistuttaa minua itsestäni.
Ja nyt tahtoisin vain nukkua.

Selite: 
Tarinastani.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pilkkaava elämä.

Kaunis tarina omalla tavallaan.
Minä pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot