Minä en ole sinun.

Runoilija SilentSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

As long as you do as you think is right, you can't go too wrong.
 

Joskus.
Joskus kun likaiset, vahvat kätesi koskettavat minua.

Joskus.
Joskus kun työnnät minun selkäni seinää vasten. Kiusallasi.

Joskus.
Joskus kun puhut arvostelet loukkaat alistat inhotat minua.

Silloin.
Silloin minä tahdon ottaa sinulta sen kaiken pois.

Silloin.
Silloin minä tahdon repiä sinua hiuksista ja heittää lattialle.

Silloin.
Silloin minä haistan vereni sairaan adrenaliinin nousun.

Joskus silloin
sinä leimasit minut.
Joskus silloin
sinä saastutit minut.
Joskus silloin
sinä sait minut sekaisin.

Kuulen sairaan sadistisen sykkeen suonissani.

Anna minun repiä sinua.
Anna minun repiä sinut

sinut rikki.
Sinut hulluksi.

Selite: 
Ja minähän vain rakastin sinua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot