Pidän.

Runoilija SilentSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

As long as you do as you think is right, you can't go too wrong.
 

En minä tiedä mitä rakkaus on,
en minä tiedä mitä se tekee.
Minä en tiedä onko se tätä,
minä en tiedä tästä mitään.

Mutta sen minä tiedän,
että saisin olla sylissäsi jos tulisin,
että saisin ottaa sinua kädestä ja sinä et työntäisi sitä pois,
että saisin katsoa sinua silmiin kun istun vierelläsi,
että minä saisin ja sinä antaisit.

Ja tiedän minä muutakin.
Sen että minä
pidän sinusta
juuri nyt.
Minä pidän sinusta,
pidän niin paljon.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

aww.. jotenkin niin suloinen. Lievää ujoa epävarmuutta ja jotenkin lutusella tavalla ihana<3 suosikkeihin-->

 

Käyttäjän kaikki runot