IRTI SINUSTA

Runoilija d4dcc3ec5fe3d446e6fcbf4e92e55a7d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2011
Viimeksi paikalla: 2.7.2019 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Tämmönen iloinen ja romanttinen naikkonen
 

Aiemmin, olisin kävellyt samaa puolta mitä me kaksi kävelimme
kuunnellen kaihoisaa ja melankolista musiikkia, kyynelet silmissä
nyt kävelin toista puolta, mitä me kaksi emme kävelleet
kuunnelleen voimaannuttavaa ja iloista musiikkia, hymy huulilla
minä olen lopullisesti irti sinusta
enkä enää välitä, oletko sinä minusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eri polkujen kulkeminen hyvin saatu jaettua. Tosi kaunis runo
 

Käyttäjän kaikki runot