HAAVAT RAKKKAUDEN

Runoilija d4dcc3ec5fe3d446e6fcbf4e92e55a7d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2011
Viimeksi paikalla: 2.7.2019 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Tämmönen iloinen ja romanttinen naikkonen
 

Rakkaus haavat parantaa
minulle se lähinnä haavoja tuottaa
aina jaksan uskoa uudestaan
mutta yhä uudelleen ja uudelleen
petyn muka täydelliseen mieheen
ehkä jonakin päivänä kokea sen saan
että rakkaus minunkin haavat parantaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot