Tervetuloa syksy!

Runoilija 5d05908cdbd790319b70248636880c21

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2019 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Pimenevät syysillat,
luonto lakastuu ja
tähdet puhkeavat kukkaan,
ilma tuoksuu kirpeältä ja
posket tuntuvat viileiltä iltalenkin jälkeen.

Pienet tähtitieteilijät
virittelevät kaukoputkia ja kiikareita
ja tuijottavat avaruuksiin
illan hämärtyessä.

Otava, Cassiopeija!
Riemun kiljahduksia takapihalla.
Laitan iltapalaa nälkäisille tutkimusmatkailijoille
villasukat jalassa ja
sytyttelen kynttilöihin huojuvat liekit.

Tervetuloa syksy!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot