herkitys

Runoilija 5d05908cdbd790319b70248636880c21

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2019 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Menen taas yksinäiseen paikkaan,
sydämeni perimmäiseen sopukkaan,
sinne,
minne kukaan ei enää saa tulla.

Näin se elämä opettaa,
kovalla kädellä,
ettei herkkä sydän
särkyisi kokonaan.

Lahjaksi saatua,
herkkä mieli,
tässä kovassa maailmassa.

Ei,
en tahdo sitä kovettaa,
suojella vain särkymiseltä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot