Uusi vuosi

Runoilija 5d05908cdbd790319b70248636880c21

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2019 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Toisitko tullessasi jotain parempaa?
Toisitko rakkautta ja rauhaa?
Toisitko turvaa ja luottamusta?
Vai onko vain luja luottamus
siihen, mitä toivotaan
ja ojentautuminen
kohti näkymätöntä?

Lakata kysymästä miksi,
ja luottaa siihen,
että jonain päivänä,
jonain päivänä,
saa nähdä kasvoista kasvoihin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot