Elämän tarkoitus

Runoilija tepsu87

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"rakkaus on ikuista"
 

Mietin vain päivästä toiseen,
miksi minä olen täällä,
pimeyden keskellä???

Sitten ymmärsin, minulla on siihen jokin tarkoitus,
Minun tarkoitukseni on auttaa ihmisiä, sillä jos minä en auttaisi, ei silloin minua autettaisi!!!

Selite: 
Miettikää kuinka tarkeää on välittäminen ja ihmisten auttaminen!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä...Se on tärkeää auttaa ihmisiä....Kaikilla ihmisillähän on täällä tarkoitus (:

hyvä et joku on löytäny elämänsä tarkotuksen(:

Todella tärkeäähän se on..Ihmiset ei vaan sitä monesti tajua.Kaunis runo.

Niinpä.

mutta mikään
ei ole ikuista.

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot