Ikävä

Runoilija tepsu87

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"rakkaus on ikuista"
 

Istun yksin pimeässä,
miettien vain rakastain,
kova ikävä viiltää rintaa,
kuin veistä haavassa kääntäisi,
Odotan vain milloin rakkaani taas nähdä saan,
ja sulkea hänet syliini lämpimään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana :)

Ihana
koko runo <3
Hyvä :]

 

Käyttäjän kaikki runot