Näin se vaan on!!!

Runoilija tepsu87

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"rakkaus on ikuista"
 

Ikuisuutta emme halua elää,
Elämme tässä ja nyt,
Rakastan sinua enemmän, kuin koskaan pystyisin ketään rakastamaan,
Olet elämäni, rakkainpani

Selite: 
Se vaan tuli mieleen, olen niin rakastunut.... heh
Kategoria: 
 

Kommentit

Raukkautta
kuvaat ihanasti
rakkaallesi.
Hyvä xP

 

Käyttäjän kaikki runot