Rakkauden tunnustus

Runoilija tepsu87

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"rakkaus on ikuista"
 

Rakastan jokaista hetkeä vierelläsi,
jokaista päivää kanssasi,
jokaista keskustelua kanssasi,
sillä voi tulla päivä,
jolloin et ole enää täällä,
ja silloin tarvitsen muistoja

Selite: 
Tämän raapustin eräänä herkkänä paivänä, jolloin kaipasin juuri sinua!!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli todella ihana <33!!!
Tuo muistoja mieleen! ;)

Kauniisti
kirjoitettu.
Hienoa <3

Hienoja runoja.. *hymy*

-Lyyti

 

Käyttäjän kaikki runot