Nimetön

Runoilija Cold Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka voin myydä sinulle kyyneleeni, kun ne ovat vain arvottomia vesipisaroita?
Ja kuinka voin vuodattaa puolestasi verta, kun en edes tunne sinua?

Omia ajatuksiaan hautova, lukiossa oleva pikkukakara, joka ei koskaan ymmärrä omaa parastaan.
 

Yllätysten taival,
kulkee pitkin syksyistä metsää.
Unettomat elämät,
kulkevat kohti karua luontoa.
Unelmien kuollessa,
ne matkustavat kohti punaista ja oranssia taivaanrantaa.

Eikö unelmat pitänyt pitää elossa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kovin kaunis on tämä

kovin kaunis on tämä

 

Käyttäjän kaikki runot