Nimetön

Runoilija Cold Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka voin myydä sinulle kyyneleeni, kun ne ovat vain arvottomia vesipisaroita?
Ja kuinka voin vuodattaa puolestasi verta, kun en edes tunne sinua?

Omia ajatuksiaan hautova, lukiossa oleva pikkukakara, joka ei koskaan ymmärrä omaa parastaan.
 

Anna kyynelteni koskettaa sinua,
kun on niiden aika.

Haluan tietää mitä sydämesi tuntee,
miten se tuntee.

Anna auringon syleillä meidän sieluja,
anna sen valaa lämpöä ja valoa.

Tunnethan,
kuinka sadepisarat putoavat ihollesi,
pehmeinä.

Kuuntelethan,
kuinka mehiläiset lentävät suristen.

Tunne pitkän ruohon pehmeys ja kutittelu,
ja sormeni hiustesi lomassa.

Kävellään yhdessä,
käsi kädessä,
sateenkaaren päällä.

Selite: 
Ensimmäistä kertaa elämässäni heräsin siihen että minä osaan rakastaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot