Nimetön

Runoilija Cold Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka voin myydä sinulle kyyneleeni, kun ne ovat vain arvottomia vesipisaroita?
Ja kuinka voin vuodattaa puolestasi verta, kun en edes tunne sinua?

Omia ajatuksiaan hautova, lukiossa oleva pikkukakara, joka ei koskaan ymmärrä omaa parastaan.
 

Sinun sanattomat sanasi,
viiltävät jokainen kerta keuhkoihini.
Kuuntelin kun lausuit niitä,
portin yli,
toisesta huoneesta,
kadun toisella puolella,
joka paikassa.

Muistelen mielikuviani,
missä pidit kädestäni kiinni,
missä suutelit minua hellästi,
mutta todellisuudessa löit minua,
kasvoihin,
rintaani,
kiskoit kättäni,
kunnes olin rampa.

Ja keuhkoihini tulee lisää haavoja,
kunnes en enää pysty hengittämään.
Kuka opettaa minut hengittämään?

Selite: 
Viimein sain sen sanoiksi, mitä olin ajatellut. Että tällaista sitten välissä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot