puhuminen

Runoilija tintti000

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot kertoo mun tunteista ja ihmissuhteista elämästä ja kuolemasta
 

sanoilla ei tätä kaikkea voi kertoa
ehkä tää pitää tuntea ja kokea
jossain vaiheessa loppu on kuitenkin edessä
elämä kulkee tyhmässä kierteessä
tunteistani en osaa puhua
koska en niistä itse puoliakaan tajua
haluaisin sulle tän kaiken selittää
mut en usko, että siitä tulis yhtään mitää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot