Nimetön

Runoilija tintti000

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot kertoo mun tunteista ja ihmissuhteista elämästä ja kuolemasta
 

annatko anteeksi,voitko unohtaa
mä lupaan loppu elämäni sua rakastaa
tiedän että välillä olen rasittava
kiusankappale sua hajottava
mutta et voi kaunaa ikuisesti kantaa
se vain tulehduttaa tätä auennutta haavaa

yhdessä me voimme sen parantaa
rakkaus meille siihen voimaa antaa
olet omilla teilläsi, enkä tiedä et missä
minä itken ja ikävöin yksinäisyydessä
missä olet tuletko takaisin?
tulisitko jos sinut hakisin.

Selite: 
hetki keskellä yksinäisyyttä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot