kylmää

Runoilija tintti000

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot kertoo mun tunteista ja ihmissuhteista elämästä ja kuolemasta
 

kylmää, minua paleltaa
ihmiset itkee suruaan
katselen ympärilleni kaikki on täysin sumeaa
kuulen kuinka musiikki kajahtaa
ja kirkon ovet kokonaan aukeaa
katson taakseni kun arkkua sisään kannetaan
yhtäkkiä vesi alkaa silmistäni vuotaa
huomaan itkeväni pitkästä aikaa
ei näin voi menettää rakkaintaan
hänet vietiin ennen aikojaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot