isälle :/

Runoilija tintti000

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot kertoo mun tunteista ja ihmissuhteista elämästä ja kuolemasta
 

vaikka taival täällä on vaikea
täytyy muistaa kuka on rakas ja tärkeä
isä välitän susta todella paljon
ja jos käännät mulle selkäs niin tänne mä hajoon
ennen vietettiin todella paljon aikaa yhdessä
niin hienoi asioita ei oo montaa täs elämässä
uus lapsi muutti kaiken, vei mun paikan
rakensi välillemme suuren aidan

ikävöin ja kaipaan sua suunnattomasti
sitä aikaa kun vietettiin aikaa yhdessä, erottamattomasti
en ees itse ymmärrä, välit viilenneet nyt ovat
saa miettiä missä on vanhemmat ne mun omat
joita en joudu jakamaan, kuin siskon ja veljen kanssa
isä oletko oikeasti mut unohtamassa
kerrot kyllä yli kaiken rakastavasi
mutta teot merkkaa enemmän, kuin sanat. anna minulle pala aikaasi
ehkä huomaat vielä joskus, kuinka halusin korjata välimme
ja ehkä vielä tulet muistamaan yhteisen aikamme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot