Niin vasta-kuin myötäkin

Runoilija peppermint

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 3.4.2016 22:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huominen on kohta eilinen, miksi elät siis eilisessä?
 

Kaikki alkoi aakkosten viimeisestä kirjaimesta
päätyen aahan.
On helpompaa mennä takaperin onneen
kuin onnesta allikkoon.
Tämä on nyt todistettu ja rakkaus on vallannut mielemme ja kehomme.

Oumailaav... <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot