on sekin totta

Runoilija peppermint

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 3.4.2016 22:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huominen on kohta eilinen, miksi elät siis eilisessä?
 

Tyhjää se hakkaa
-pääni meinaan.
Avasin omatekoisen herukkaviinin
ja kohta varmaan päässäni on tuhansia ajatuksia siitä,
kuinka kaikki on mahdollista ja mikään epäonnistu.
Onneksi tiedostan sen,
että kukaan ei kuitenkaan ota tosissaan mitään
ja jos ottaa tarjoan sitten sitä viiniäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot