Luuli olevansa

Runoilija peppermint

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 3.4.2016 22:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huominen on kohta eilinen, miksi elät siis eilisessä?
 

Hetken luulee olevansa jotain
olevansa erikoinen ja oma itsensä
ajatella olevansa ainutlaatuinen
kaikkine ominaisuuksineen.
Kunnes kuolema sen vääräksi todistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot