Rakkaus on ajaton

Runoilija peppermint

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005
Viimeksi paikalla: 3.4.2016 22:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huominen on kohta eilinen, miksi elät siis eilisessä?
 

Aika on mittaamattomatn lyhyt tai pitkä
riippuen siitä
miten sen käyttää

Olen saanut lisäaikaa rakkaudesta
kuolemattomuuden tunteen kanssasi rakas

Vie minut minne kuljetkin
ota syliisi missä oletkin

Anna jakamaton rakkautesi
niin minä kasvan sinuun kiinni
enkä koskaan koe ajan lipuvan ohitseni
kuten menneiden merieni myrskyisät veet.

Selite: 
Kihloissa 28.6.2014 You & I
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot